Nejlepší a nejoblíbenější recepty krok za krokem česká i světová kuchyně

Mechový dort – recept

Zelený dort ze špenátových listů je originální způsob pečení dezertů. Mechový dort je díky špenátu lahodný, vláčný, jemný a zároveň dokonale zelený. Zeleninová přísada je neobvyklou surovinou. Co to je mechový dort? Jak tento dort ze špenátu chutná? Jak si ho doma připravit?

Přečíst více

Receptik.cz – nejlepší recepty české i světové kuchyně

Čtenáři webu Receptik.cz zde najdou zejména chutné recepty domácí i mezinárodní kuchyně. Recepty jsou sepsány jasnou a srozumitelnou formou a pečlivě vedou všechny kuchaře od základních ingrediencí přes postup až ke zdárnému výsledku.

Z receptů si vyberou milovníci sladkého i slaného, laici i pokročilí znalci kuchyně. Recepty zahrnují všechny chody od zdravých snídaní až po hříšné dezerty a jsou koncipovány pro každodenní vaření i speciální kulinářské příležitosti.

Receptik.cz dále nabízí užitečné informace týkající se výživy a kulinářství a tipy pro zdravý životní styl úzce spojený se stravou. Čtenáři se tak mohou dočíst, co je to glykemický index, jak má vypadat zdravý jídelníček těhotných žen či zda je konzumace lepku opravdu nežádoucí.

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang