Bio Revue
Předplaťte si tištěné
vydání časopisu
BIOREVUE a ušetříte!
Tel.: 225 985 225
  • BIOREVUE 12/2017

BIOREVUE 12/2017

vyšlo 1. 1. 2018

aktualni foto

Styl

Kamila Jordánová: Když tvořím, zažívám bezčasí

Kamila Jordánová se věnuje malované módě a dotekovým masážím na základě práce s vlastní intuicí a napojení se na proud tvořivé energie. Potřebuje k tomu pouze vlastní ruce, které se nechávají vést.

celý článek

Příroda

Pusťte na to fenykl!

Fenykl obecný patří do jedné rodiny s kmínem, anýzem nebo koriandrem, tedy do skupiny rostlin, které mají široké užití jak v kuchyni, tak v lidovém léčitelství. Používal se ve staré Číně, Indii, Orientu i v oblasti Středomoří.

celý článek

Jídlo

Milan Václavík: Cvrček chutná jako cvrček

Šéfkuchař brněnské restaurace Klub cestovatelů Milan Václavík se s pojídáním hmyzu setkal v Asii. Později se stal i spoluautorem knížky Hmyzí recepty a v restauraci občas připravuje hmyzí večery.

celý článek

Zdraví

Jana Lepková: Děti s ADHD by se neměly přetěžovat

Náplní práce speciální pedagožky Mgr. Jany Lepkové je vyhledávání poruch učení, zjišťování nadprůměrné inteligence a talentu u dětí a pomoc jejich rodinám. Mnoho rodičů například neví, jak velký vliv má na poruchy pozornosti strava a zdravý životní styl.

celý článek
Created by ArtWeby | Powered by ArtCMS