Bio Revue
Předplaťte si tištěné
vydání časopisu
BIOREVUE a ušetříte!
Tel.: 225 985 225

Jídlo

1. 2. 2018

Nevíte si rady, jak moringu zařadit do jídelníčku, protože je pro vás příliš neznámá?

obrazek

Přečetli jste si o tom, co všechno moringa dokáže v našem těle spravit, případně udržovat ve správné kondici. A cítíte, že přesně něco takového potřebujete. Ale bojíte se, že byste ji doma nevyužili, protože naprosto netušíte, co s ní? Navíc jste si někde přečetli, že její chuť není vůbec příjemná? Celý článek >

7. 1. 2018

Co je české, to je hezké

obrazek

Když chceme jíst zdravě, často utrácíme za exotické dobroty. Přitom se stačí rozhlédnout po tradičních českých potravinách a nakoupit hezky „doma“. Potěšíme tím rozpočet, chuťové buňky i metabolismus, který je vždycky nejlépe nastavený na lokální potraviny. Celý článek >

1. 1. 2018

Milan Václavík: Cvrček chutná jako cvrček

obrazek

Šéfkuchař brněnské restaurace Klub cestovatelů Milan Václavík se s pojídáním hmyzu setkal v Asii. Později se stal i spoluautorem knížky Hmyzí recepty a v restauraci občas připravuje hmyzí večery. Celý článek >

1. 8. 2017

Terezie Rusková: Cesta za osmou barvou duhy

obrazek

Jak chutná osmá barva duhy? Převelice sladce! Své o tom ví Terezie Rusková, která onu sladkost v podobě originálních bylinných sirupů produkuje. Její cesta k sirupům z rostlin vedla přes alchymistické pokusy s bylinkami a studium biologie. Celý článek >

1. 12. 2016

Lenka Wimmerová: Marmeládová je cesta má

obrazek

Filmová režisérka, která má na kontě například pokračování seriálu Terapie nebo snímek Nespavost, se před pár lety odstěhovala z Prahy na venkov. Jejím vyvoleným místem se stalo Broumovsko. Koupila tu statek a začala vařit vynikající marmelády. Celý článek >

12. 10. 2016

Bystřický Eden čeká Roh hojnosti

obrazek

Pokud ještě nemáte plány na poslední říjnový víkend, přijeďte do zábavního a poznávacího parku Eden v Bystřici nad Pernštejnem na Roh hojnosti! Tradiční gastronomická akce se koná 29. a 30. října. Celý článek >

10. 5. 2016

Globus slaví 20 let charitativním projektem

obrazek

Řetězec Globus letos slaví 20 let od svého vstupu na domácí trh a u této příležitosti připravil novou marketingovou kampaň s mottem „20 let kvality – Slavíme a pomáháme“. Celý článek >

1. 12. 2015

Jan Ivanco: Chceme nabídnout Čechům kus Francie

obrazek

Před čtyřmi lety s kolegou, vyhlášeným šéfkuchařem Filipem Nyklíčkem, založili v Praze malou francouzskou pekárnu, ve které všechno dělají ručně. Letos k ní přibyl i vlastní obchod a firma Petite France slaví úspěch. „Zákazníci si nás našli,“ říká Jan Ivanco. Celý článek >

Created by ArtWeby | Powered by ArtCMS