Bio Revue
Předplaťte si tištěné
vydání časopisu
BIOREVUE a ušetříte!
Tel.: 225 985 225

Recepty

5. 5. 2014

Cizrnová pánev

obrazek

Cizrnu nechte ve vodě 10 až 12 hodin nabobtnat. Na másle za stálého míchání restujte pět minut curry, chilli, kurkumu, hořčicová semínka a kmín, přidejte cizrnu a jednu a půl až dvě hodiny vařte při nízké teplotě. Nechejte odpařit přebytečnou tekutinu. Osolte, přidejte na sucho opražený kokos a zamíchejte. Posypte petrželkou. Celý článek >

5. 5. 2014

Carpaccio z červené řepy

obrazek

Červenou řepu umyjeme, pokapeme olivovým olejem, osolíme a pořádně zabalíme do alobalu (můžeme dát i dvě vrstvy). Pak pečeme v troubě na 200 °C asi hodinu a půl, dokud řepa nezměkne. Vyjmeme z alobalu a po zchladnutí oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Rozložíme po talíři, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a citronovou šťávou. Posypeme rukolou, položíme plátky parmezánu a podáváme s celozrnnými toasty. Celý článek >

5. 5. 2014

Vegetariánský hamburger

obrazek

Bulky rozřízneme na polovinu tak, aby zůstaly v jedné třetině spojené, a plníme je listem salátu, kolečkem rajčete, okurky, cibule, vložíme ohřátou náhražku masa, trochu kečupu, hořčice a tofunézy. Celý článek >

Created by ArtWeby | Powered by ArtCMS