Bio Revue
Předplaťte si tištěné
vydání časopisu
BIOREVUE a ušetříte!
Tel.: 225 985 225

Carpaccio z červené řepy

5. 5. 2014

Budete potřebovat:

červená řepa
olivový olej
parmezán
rukola
sůl
pepř
citronová šťáva

Jak na to:

Červenou řepu umyjeme, pokapeme olivovým olejem, osolíme a pořádně zabalíme do alobalu (můžeme dát i dvě vrstvy). Pak pečeme v troubě na 200 °C asi hodinu a půl, dokud řepa nezměkne. Vyjmeme z alobalu a po zchladnutí oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Rozložíme po talíři, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a citronovou šťávou. Posypeme rukolou, položíme plátky parmezánu a podáváme s celozrnnými toasty.

Autor: LADY.CZ vytisknout

Vaše názory

Přidat svůj názor

Created by ArtWeby | Powered by ArtCMS