Bio Revue
Předplaťte si tištěné
vydání časopisu
BIOREVUE a ušetříte!
Tel.: 225 985 225

Cizrnová pánev

5. 5. 2014

Budete potřebovat:

  • 400 g cizrny
  • 1,5 l vody
  • 1 polévková lžíce curry
  • 1 čajová lžička chilli
  • 2 polévkové lžíce kurkumy
  • 2 čajové lžičky hořčičných semínek
  • 1 čajová lžička kmínu
  • 2 polévkové lžíce másla
  • mořská sůl
  • 100 g kokosu
  • petrželka

Jak na to:

Cizrnu nechte ve vodě 10 až 12 hodin nabobtnat. Na másle za stálého míchání restujte pět minut curry, chilli, kurkumu, hořčicová semínka a kmín, přidejte cizrnu a jednu a půl až dvě hodiny vařte při nízké teplotě. Nechejte odpařit přebytečnou tekutinu. Osolte, přidejte na sucho opražený kokos a zamíchejte. Posypte petrželkou.

Autor: PROBIO.CZ vytisknout

Vaše názory

Přidat svůj názor

Created by ArtWeby | Powered by ArtCMS